Page 16 - Quarterly june letsebe 2016
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SOUTH AFRICAN EMBASSY IN ROME: NEWSLETTER
AMBASCIATA DEL SUDAFRICA A ROMA: NOTIZIARIO
South Africa at Vinòforum
The Embassy of South Africa participated at Vinòforum 2016 from 15-19 June. As an extension of Freedom
Day and Youth Day celebrations, the Embassy used the opportunity to promote South African wines, food,
tourism and culture at the annual Wine and Food Week in Rome.
The participation was two-fold: from 15-19 June a cultural stand with wine tasting of the following wines: Au-
dacia, Idiom, Morgenster, Spier, Kanoncop, Simonsig, Diemersdal, De Grendel, Fleur du Cap, Pongracz.
From 16-17 June a South African chef was at “Cucine a Vista” (“Open-style Kitchens”) with the following
menu: Traditional Biltong and garlic and paprika drywors with herb cream cheese, crostini and grissini
Traditional flavour drywors and Chilli chocolate biltong with cumin cream cheese, crostini and grissini
Smokey BBQ Biltong and chilli drywors with sundried tomato cream cheese, crostini and grissini
Dessert: Orange and cardamom deconstructed melktert.
Chef Sacha Kingston - Sudafrica/South Africa
Scarico di responsabilità: le opinioni e i punti di vista espressi in questa pubblicazione non sono necessariamente quelli dell’Amba-
sciata Sudafricana a Roma. L’Ambasciata del Sudafrica non assume alcuna responsabilità per i punti di vista, le opinioni, o per qual-
siasi altro parere o informazione contenuto in questa pubblicazione. Nessuno dovrebbe agire o basarsi su di essi. I lettori dovrebbe-
ro ottenere un parere indipendente e basarsi sulle proprie ricerche quando devono assumere decisioni per i propri interessi. L’Am-
basciata del Sudafrica con il presente scarico di responsabilità intende escludere ogni responsabilità per tali opinioni, punti di vista,
pareri o informazioni, nei limiti consentiti dalla legge.
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AMBASCIATA DEL SUDAFRICA A ROMA: NOTIZIARIO
South Africa at Vinòforum
The Embassy of South Africa participated at Vinòforum 2016 from 15-19 June. As an extension of Freedom
Day and Youth Day celebrations, the Embassy used the opportunity to promote South African wines, food,
tourism and culture at the annual Wine and Food Week in Rome.
The participation was two-fold: from 15-19 June a cultural stand with wine tasting of the following wines: Au-
dacia, Idiom, Morgenster, Spier, Kanoncop, Simonsig, Diemersdal, De Grendel, Fleur du Cap, Pongracz.
From 16-17 June a South African chef was at “Cucine a Vista” (“Open-style Kitchens”) with the following
menu: Traditional Biltong and garlic and paprika drywors with herb cream cheese, crostini and grissini
Traditional flavour drywors and Chilli chocolate biltong with cumin cream cheese, crostini and grissini
Smokey BBQ Biltong and chilli drywors with sundried tomato cream cheese, crostini and grissini
Dessert: Orange and cardamom deconstructed melktert.
Chef Sacha Kingston - Sudafrica/South Africa
Scarico di responsabilità: le opinioni e i punti di vista espressi in questa pubblicazione non sono necessariamente quelli dell’Amba-
sciata Sudafricana a Roma. L’Ambasciata del Sudafrica non assume alcuna responsabilità per i punti di vista, le opinioni, o per qual-
siasi altro parere o informazione contenuto in questa pubblicazione. Nessuno dovrebbe agire o basarsi su di essi. I lettori dovrebbe-
ro ottenere un parere indipendente e basarsi sulle proprie ricerche quando devono assumere decisioni per i propri interessi. L’Am-
basciata del Sudafrica con il presente scarico di responsabilità intende escludere ogni responsabilità per tali opinioni, punti di vista,
pareri o informazioni, nei limiti consentiti dalla legge.
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